Menderes Özdere T. Çamur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Telefon : OKUL 90(552) 828 30 60
Belgegeçer : 90 (232) 798 86 78
WEB https://ozdere.meb.k12.tr
Adres : Gümüldür Fevzi Çakmak Mah. Esentepe Cad. No 34 Menderes İZMİR İl 45 km İlçe 30 km Düzenli olarak işleyen 776 numaralı ESHOT otobüsleri ve Gümüldür İzmir dolmuşları ile sağlanmaktadır.
VİZYON : •Meslek liselerinin ülke kalkınmasındaki gerçek yerini bulması çabasındayız. •insan olma bilincine sahip bireylerin bulunduğu bir eğitim,bilim ve kültür merkezi olarak çevrede örnek ve önder bir birim olmak yolundayız. •Okulumuzu çevremizde ve bölgemizde en iyi ortaöğretim kurumu yapmak kararlılığındayız. •Uygulama otelimizi çevremizde ve bölgemizde en çok aranılan uygulama oteli olarak görmek isteğindeyiz.
MİSYON : -Anayasamızda ifadesini bulan Atatürk ilke ve inkılaplarına aykırı iş yapmayız. -Mesleki eğitimin önemini göz önünde tutarak çevre ile bağlantılı bir eğitim, öğretim programı uygularız. -Ülkemiz Turizminin gelişmesini hızlandırmak için,kültürel değerlerimize sahip çıkarak,onların gelişmesini ve gelecek kuşaklara aktarılmasını sağlayacak bireyler yetiştiririz. -İnsanları suçlamaz,süreçleri sorgularız. -Doğaya karşı duyarlıyız ve onu korumak çabasındayız. -Eğitime,öğretime göre öncelik verip,eğitime yapılan yatırımı kutsal sayarız. -Birbirimizin zihnen,bedenen ve ruhen sağlıklı olması için çalışırız.
BAŞARILAR :

Yatakhane Koğuşu :7
Isınma : KÖMÜRLÜ MERKEZİ ISITMA SİSTEMİ
Servis :
Ulaşım : Düzenli olarak işleyen 776 numaralı ESHOT otobüsleri ve Gümüldür-İzmir dolmuşları ile sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : GÜMÜLDÜR FEVZİ ÇAKMAK MAHALLESİ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine 45 km İlçe Merkezine 30 km